Koninklijk paleis Amsterdam

nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van alle gebeurtenissen in dit unieke gebouw.

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is één van de drie paleizen die gebruikt worden door het Koninklijk Huis. Het Paleis is decor van staatsbezoeken, prijsuitreikingen, nieuwjaarsrecepties en andere officiële koninklijke ontvangsten. Daarnaast is het Paleis voor het grootste deel van het jaar geopend voor publiek. Bezoekers kunnen het Paleis het gehele jaar door bewonderen. 

  • google art paleis op de dam

4 april - Paleis op Google Art

Het is sinds kort mogelijk op Google Art een virtuele wandeling te maken door het Koninklijk Paleis Amsterdam. Op deze manier wordt de mogelijkheid geboden om het gebouw, een icoon in Nederland, ook virtueel te bezoeken. Het Paleis met zijn rijke interieur is als één geheel in kaart gebracht. Schilderijen, beeldhouwwerken en andere elementen van de decoraties kunnen dichterbij gehaald worden en zo in detail bekeken worden.

Het Paleis op Google Art