Koninklijk paleis Amsterdam

nieuws

Wij houden je graag op de hoogte van alle gebeurtenissen in dit unieke gebouw.

Het Koninklijk Paleis Amsterdam is één van de drie paleizen die gebruikt worden door het Koninklijk Huis. Het Paleis is decor van staatsbezoeken, prijsuitreikingen, nieuwjaarsrecepties en andere officiële koninklijke ontvangsten. Daarnaast is het Paleis voor het grootste deel van het jaar geopend voor publiek. Bezoekers kunnen het Paleis het gehele jaar door bewonderen. 

  • diner corps diplomatique paleis op de dam

9 mei - diner Corps Diplomatique

H.M. de Koningin heeft woensdagavond 9 mei 2012 het jaarlijkse galadiner voor het Corps Diplomatique aangeboden in de Burgerzaal van het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Z.K.H. de Prins van Oranje, H.K.H. Prinses Máxima, H.K.H. Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven waren aanwezig. Het diner vond plaats om de internationale relaties te onderhouden en te versterken.

Afbeelding: © Stichting Koninklijk Paleis Amsterdam.